Dzsudzsi: Loki, Ajax, Anglia?

Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs
Debrecen – Még érvényes szerződése van a DVSC-TEVA csapatának mindössze 20 esztendős játékosának, így az elnök, Szima Gábor dönthet Dzsudzsák Balázs pályafutásának folytatásáról.

A bajnoki címre törő száguldó Lokomotív egyik vezéralakja Dzsudzsák Balázs, aki hétről hétre pazar formában futballozik a DVSC-TEVA csapatában, éppen ezért egyre többször hallani arról, a nyártól Dzsudzsi már biztosan nem a debreceniek piros-fehér dresszében rúgdossa a gólokat.

Górcső alatt


Beránek helyében…
Állítsa össze a Loki kezdőcsapatát a DVTK elleni kupa-elődöntőre!

– A nyár még nagyon messze van, addig bajnoki címet és Magyar Kupát kell nyernünk, azaz most ez a legfontosabb az életemben – nyilatkozta a HAON-nak Dzsudzsák Balázs, aki nem hallgathatta el, tudja, hogy mérkőzésről mérkőzésre külföldi csapatok illetékesei is figyelik a játékát.

– A menedzserem mindig tájékoztat arról, hogy megfigyelők érkeznek a soron következő meccsre, de ez nem tereli el a figyelmemet a feladataimról, ettől függetlenül is minden mérkőzésen a lehető legjobb teljesítményt akarom nyújtani.


Nem titok, hogy korábban már a holland Ajaxnál és a belga Anderlechtnél is szóba került a nevem, de az utóbbi időkben a menedzserem már csak arról tájékoztat, hogy Angliából és Olaszországból érkeztek megfigyelők a meccsre. A futballra tettem fel az életem és természetesen a céljaim között szerepel, hogy valamelyik neves külföldi bajnokságban is kipróbáljam magam. Mivel jelenleg élő szerződésem van a DVSC-TEVA együttesével, a pályafutásom további alakulásáról a klub elnöke, Szima Gábor dönthet.

Csak így tovább!

Az országos sportnapilap véleménye szerint, a Loki 20 éves játékosa kezdi kinőni a magyar bajnokságot. – Nem az én feladatom eldönteni, hogy milyen teljesítményt nyújtok a meccseken, viszont az nagyon megtisztelő, ha szakemberek így látják és az külön öröm, hogy ennek hangot is adnak. Eddig is azon voltam és továbbra is azon leszek, hogy a lehető legjobb produkcióval segítsem a Lokit – fogadkozott Dzsudzsák Balázs.

B.N.

Kapcsolódó anyagok:

  • Kritikán túl, kritikán felül
  • Loki: Álommeccs csodagólokkal
  • DVTK – DVSC-TEVA 1-5
  • “Roló” volt a legjobb