DVTK vs. Videoton – Így állhat fel a Diósgyőr a bajnoki címvédő ellen

Akt.:
A DVTK kezdőcsapata az első fordulóban a Vasas ellen
A DVTK kezdőcsapata az első fordulóban a Vasas ellen - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK – Videoton FC NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

DVTK vs. Videoton - Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mivel a hat külföldiből hárman nem bevethetők, – ugyanis Bekő Balázs elmondása szerint Husicnak van egy makacs gyulladása, ami alaposabb kivizsgálását igényel, mert folyamatos, szúró fájdalmat okoz, Ho-Jungnak tartós a kiesése derékproblémája miatt, míg Griffiths állapota javul, és a jövő héten valószínűleg már a csapattal tud edzeni, de most még nem játszik –, így Okuka és Grumic pályára kerülése biztosra vehető lenne, ha nem lett volna olyan az FTC elleni első félidő, amely után senkinek sincs biztos helye a csapatban. Leszámítva talán Antal kapust, aki a hatodik külföldit, Radost megelőzi a kezdőbe kerülésért. A védelemben már csak Husic kiesése miatt is lesznek változások, szinte biztos, hogy nem öt védővel áll most fel a DVTK, egyrészt azért, mert az FTC ellen ez nem jött be, másrészt azért, mert ez hazai pályás meccs lesz. A védelem bal oldalán vagy Németh M. kezd majd, vagy Nemes. Utóbbi csak abban az esetben, ha a 20 év alatti – ,,három milliós szerepet” – ezúttal nem Kitl-re osztja a szakvezető. A középpályán nagyobb változások várhatók az előző meccshez képest, Koman kimaradása meglepetése lenne, ahogy az is, ha Bacsa vagy Barczi nem jutna szóhoz, mert utóbbi kettő az FTC ellen csereként jól szállt be.


A DVTK várható kezdőcsapata:

Antal – Okuka, Lipták, Kovács G., Nemes (Németh M.) – Egerszegi – Bacsa, Koman, Barczi, Németh M. (Kitl) – Grumic.

Bacsa: A gólok mellett a gólpassz is fontos

Miskolc – A címvédő Videoton legyőzésével feledtetné az FTC elleni vereséget Bacsa Patrik. tovább »

Barczi: “Várom, hogy újra bizonyítani tudjak”

Miskolc – Az FTC ellen csereként gólt szerző Barczi Dávid szerint nincsenek óriási különbségek az NB I-es csapatok között. tovább »

DVTK vs. Videoton – Kétszer ugyanabba a folyóba nem

Miskolc – A Diósgyőr szombaton a bajnoki címvédő Videoton ellen javíthatna. tovább »

A Vidi ellen visszatérnek a diósgyőri ultrák

Miskolc – A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok Kósa Lajos nyilatkozatában bíznak. tovább »