DVTK vs. Videoton – Fokozott ellenőrzéssel készül a rendőrség a mérkőzésre

Akt.:
Fokozott ellenőrzéssel készül a rendőrség a DVTK-Videoton mérkőzésre
Fokozott ellenőrzéssel készül a rendőrség a DVTK-Videoton mérkőzésre
Miskolc – A rendőrség fokozott figyelemmel készül a június 2-án 19 órától Miskolcon megrendezendő mérkőzésre.

A DVTK – Videoton FC NB-I-es labdarúgó mérkőzést 2018. június 2-án 19 órától a miskolci DVTK stadionban (3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.) rendezik meg.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A hazai szurkolókat kérik, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a mérkőzésre.

A Diósgyőri drukkerek érvényes DVTK szurkolói jeggyel vagy bérlettel ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es jelzésű autóbuszokon és az 1-es villamosokon a DVTK – Videoton mérkőzésre és haza június 2-án szombaton 17:00-22:00 óra között. A mérkőzéssel kapcsolatos utazási kedvezmény igénybevételéről, valamit a menetrenddel kapcsolatban az MVK Zrt. honlapján tájékozódhatnak a szurkolók.

A vendégszurkolókat kérik, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 16 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A Videoton FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudják részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

Felhívják a figyelmét a sporteseményre jegyet váltó drukkereknek, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.

A rendőrség továbbá kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívják a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményeznek.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

ÉM


Pajkos János
Miskolc - A diósgyőriek többször volt vezetőedzője, Pajkos János szerint rendbe kell tenni a klub szakmai vezetését. A DVTK-nál kialakult helyzetről olyan sportembereket kérdeztünk, akik egykor dolgoztak a klubnál. Egyszer elfogyott Pajkos János a 2000-es évek elején kezdett el edzősködni az él...

Nem látszik, hogy mi a stratégiájuk
Miskolc - A klub egykori ügyvezetője szerint a sport- igazgatói poszt a legfontosabb. A DVTK NB I-es csapatánál kialakult helyzetről olyan sportembereket kérdeztünk, akik dolgoztak a klubnál. Nem egyértelmű Sallói István, egykori magyar válogatott labdarúgó miután visszavonult az aktív játéktól...

A korábbi ügyvezető szerint néhány hete valami „megtört” Diósgyőrött...
Miskolc - A korábbi ügyvezető szerint a korábbi játékstílus nagyon illett volna a diósgyőri aranycsapatéhoz. A DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál kialakult helyzetről olyan sportembereket kérdeztünk, akik egykor dolgoztak a klubnál. Ugyanis arra voltunk kíváncsiak, hogy azok, akiknek van emocionáli...

A piros-fehéreknek csak győzelem esetén lehet reményük a bennmaradásra
Miskolc - A labdarúgó NB I utolsó fordulójában dől el, hogy melyik két csapat búcsúzik az élvonaltól. Több kérdés is eldőlt a labdarúgó NB I legutóbbi, vasárnap lejátszott fordulójában. Az utolsó előtti játéknapon véget ért a bajnoki aranyéremért zajló csata, a Videoton bebiztosította első helyét...