„Az utolsó tíz percben is képesek voltunk győzelemre játszani”

Akt.:
,,Az utolsó tíz percben is képesek voltunk győzelemre játszani"
,,Az utolsó tíz percben is képesek voltunk győzelemre játszani" - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „Az a győzni akarás, amely jellemez bennünket képes volt sikert eredményezni, és ez komoly előrelépés az életünkben” – mondta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni 2-1-es hazai sikerrel zárult bajnokit követően.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Gratulálok a fiúknak, mert fáradt állapotban, az utolsó tíz percben is képesek voltak győzelemre játszani. Nem a legjobb formánkat mutattuk a tavasszal, hiszen az ellenfél is nagyon jó volt, jó játékosállománnyal, de az a győzni akarás, amely jellemez bennünket képes volt sikert eredményezni, és ez komoly előrelépés az életünkben. Örülök annak is, hogy mind a három csere nagy elánnal játszott, betették a közösbe a frissességüket, a vállalkozó kedvüket.

Horváth Ferenc (Videoton FC): – Először is gratulálok a Diósgyőrnek a győzelemhez. A meccs első harminc percét átaludtuk, körülbelül tizenöt perc volt, amit értékelni lehet. A második félidőben már voltak olyan periódusok, melyek a mieink voltak, de sajnos hetek óta nem tudunk csak pontrúgás után betalálni, pedig már öt csatárt is betettem a csapatba. Azt hittem, ettől megváltozik valami, de nem változott meg… Hiányolom a felelősséget a játékosokból, akik kihagyják a helyzeteket és akik hibáznak hátul.


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Videoton 2-1 (1-1)

Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 24. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája hazai környezetben lépett pályára a Videoton FC ellen szerdán 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!