Visinka Ede: “Jár a gratuláció a fiúknak!”

Akt.:
Visinka Ede (az eltiltott vezetőedző, Bekő Balázs helyett ült a kispadon)
Visinka Ede (az eltiltott vezetőedző, Bekő Balázs helyett ült a kispadon) - © Fotó: Homoky György
“Mentálisan egyben volt a csapat, küzdött az utolsó percig” – nyilatkozta a Vasas elleni nyitómérkőzés után Visinka Ede, aki az eltiltott vezetőedző, Bekő Balázs helyett ült a DVTK kispadján.

Visinka Ede (Diósgyőri VTK, az eltiltott vezetőedző, Bekő Balázs helyett ült a kispadon): – Jó csapatot győztünk le, ez az együttes nem véletlenül lett az NB II bajnoka. Nagyon nehéz győzelem volt, de tudjuk a bajnokság első meccse mindig nehéz. Láttuk, hogy voltak hibák, például sok labdát veszítettünk a középpályán, ezeket megpróbáljuk kijavítani. Nem olyan szép játékkal, de megszereztük a győzelmet, mert mentálisan egyben volt a csapat, küzdött az utolsó percig, jár a gratuláció a fiúknak.

Simon Antal (Vasas FC): – Úgy vélem, hogy a Vasas ugyanott folytatta, ahol abbahagyta az NB II-ben, támadó agresszív futballal lépett pályára. Az első félidőben mind a két csapat támadó focit játszott, rengeteg helyzet volt, és egy balszerencsés sérülés is, csapatkapitányunk, Remili szenvedte el, és volt egy balszerencsés találat is, egy öngóllal szerzett vezetést a Diósgyőr. A második félidőben végig birtokoltuk a labdát, sok helyzetünk volt, Nováknak a végén is voltak nagy lehetőségei, előtte Cvitkovicsnak, de ezek sajnos nem mentek be, pedig szerintem a döntetlent minimum megérdemeltük volna.​

ÉMBOON-ÉLŐ – DVTK vs. Vasas 2-1 (2-1)

A megújult labdarúgó OTP Bank Liga NB I nyitófordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az újonc Vasas FC csapatát fogadta szombaton 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »
hirdetés


hirdet�s