„Megérdemelten tartottuk meg a három pontot”

Akt.:
Bódog Tamás
Bódog Tamás - © Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – „A játékosok ki voltak éhezve a sikerre, régóta nem nyertek meccset” – nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest FC elleni 3-1-es hazai bajnoki győzelmet követően.

Bódog Tamás: – Nehéz mérkőzés volt, de úgy gondolom, hogy megérdemelten tartottuk meg a három pontot. Le a kalappal a fiúk előtt, mert nehéz helyzetben, az Újpest szépítése után a saját játékunkat játszottuk, és sikerült megnyernünk a meccset. A játékosok ki voltak éhezve a sikerre, régóta nem nyertek meccset, felszabadult bennünk egy blokk, jó érzés ez a siker, remélem, hogy így fog tovább folytatódni.

Nebojsa Vignjevic: – A mérkőzés elejétől kezdve a hazai csapat jobb volt nálunk, számukra ez egy nagyon fontos meccs volt. Számunkra is fontos volt, de látszott ellenfelünk hozzáállásból, agresszivitásából, hogy nagyon akarják a sikert. Az első félidőben két gyors gólt kaptunk, ami megfogott minket. A második játékrészben próbáltunk felzárkózni, gól formájában meg is lett ennek az eredménye, de a harmadik bekapott találat után eldőlt a meccs, mert a támadó harmadban nem voltunk elég agresszívek. Megérdemelten nyert a Diósgyőr, reméljük szerdán a Magyar Kupa meccsen jobbak leszünk.


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Újpest 3-1 (2-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 24. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC csapatát fogadta szombaton 18.00-tól Mezőkövesden. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!