Bódog Tamás: „Bosszantó, ha száz párharcból mindegyiket elveszíted”

Akt.:
Bódog Tamás: „Bosszantó, ha száz párharcból mindegyiket elveszíted”
© Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc – „A második játékrészben voltak lehetőségeink, de ha egy félidőt elajándékozol, annyit érdemelsz, amennyit kaptál.” – nyilatkozta Bódog Tamás a DVTK szakmai igazgatója az Újpest FC elleni 2-1-es vereséggel végződött hazai mérkőzés után.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK ): –Gratulálok az Újpestnek, sajnos azt kell mondjam, hogy megérdemelten nyertek. Az első félidő alapján azt mondom, hogy szerencsénk volt, hogy csak 1-2 volt az eredmény. A második játékrészben voltak lehetőségeink, de ha egy félidőt elajándékozol, annyit érdemelsz, amennyit kaptál. Bosszantó, ha száz párharcból mindegyiket elveszíted. Az Újpest egy Novothnyval jobb volt.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Nebojsa Vignevic (Újpest FC): – Nagy győzelem volt, egy jó ellenféllel szemben, hiszen ennek a párosításnak komoly tradíciói vannak. Sosem egyszerű a DVTK ellen játszani, fegyelmezett, jó csapatot, fizikailag jól felkészített együttest kovácsolt össze Bódog Tamás. Jól kezdtük a mecset, utána nyomott a Diósgyőr, de jól tartottuk magunkat, aztán jött az egyenlítő találat, majd nekünk is voltak lehetőségeink, és sikerült belőnünk a másodikat. Tuduk, hogy a térfélcsere után a DVTK másképp játszik majd, igyekeztünk tartani magunkat, de néhány játékosunk elvesztette a frissességét. A Diósgyőr beadásokból, szögletekből veszélyes volt, emiatt nehéz volt a játékosaim dolga. Megérdemelten nyertünk, gratulálok a fiúknak, akartak, nagy harcot vívtak egy nagy rivális ellen. Hálás vagyok a mai mérkőzéséért a játékosaimnak.


Debrecen, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 15.30 órától Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB ...