DVTK vs. Újpest – Az ultrák nem

"No ultras, no party"
"No ultras, no party" - © Fotó: Homoky György
A Diósgyőr – Újpest foci bajnokit a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette, így a rendőrség nagy erővel vesz részt az esemény biztosításában.

A rendőrség közleménye szerint az új beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrizni fogják, és a fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését megtagadják.

Az Észak-Magyarország értesülései szerint a diósgyőri ultrák a kötelező regisztráció miatt ezúttal sem lesznek jelen a lelátón, és bár úgy tudni, hogy az újpesti ultrák útra kelnek, de amennyiben csak regisztrációval tudnának bejutni a vendégszektorba, akkor nem váltanak jegyet.


Ön szerint mi lesz a DVTK - Újpest mérkőzés végeredménye?

  • Egy gólos DVTK siker
  • Magabiztos diósgyőri győzelem
  • Egy góllal nyer az Újpest
  • Döntetlen
  • Fölényes fővárosi diadal

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Kapcsolódó cikkek:

DVTK vs. Újpest – Rendőrségi felhívás a névre szóló jegyek kapcsán
Miskolc – A beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrzik a szombaton 21 órakor kezdődő DVTK – Újpest labdarúgó mérkőzésen. A fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését a rendezők megtagadják.
tovább »

DVTK vs. Újpest – Fokozott ellenőrzés a labdarúgó mérkőzés napján
Miskolc – A miskolci Andrássy úti stadionban 2013. augusztus 31-én, szombaton 21 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.
tovább »