DVTK vs. Újpest – A rendőrség is készül a rangadóra

Akt.:
Nagy várakozás előzi meg a szombati DVTK - Újpest meccset
Nagy várakozás előzi meg a szombati DVTK - Újpest meccset - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A rendőrség fokozott figyelemmel készül a 2016. július 23-án 18 órakor kezdődő DVTK-Újpest FC NB I-es labdarúgó mérkőzésre.

A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

Miskolc városát két irányból célszerű megközelíteni, délről az M30-as autópályán, illetve a 3-as számú főúton Nyékládháza felől.

A vendégszurkolókat az M30-as autópálya déli lehajtója előtti útszakaszra várjuk, ahol összegyűjtjük, konvojba rendezzük az érkező buszokat és személygépkocsikat, majd intézkedünk a konvojok DVTK stadionhoz történő kísérésről. A 3-as számú főútvonalon érkező szurkolókat átkísérjük az M30-as déli lehajtójához, ahol csatlakozhatnak a konvojhoz. A stadiontól kb. 300 méterre a Glanzer Miksa – Irma utcák kereszteződésénél külön parkolót biztosítunk a vendégszurkolók gépjárműveinek. A parkolótól a szurkolókat rendőri kísérettel gyalog kísérjük a stadion beléptető kapujáig.

A hazai szurkolókat kérjük, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére.


Ön szerint mi lesz a DVTK - Újpest mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít továbbá a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Kérjük a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –