DVTK vs. Sopron – A diósgyőri ultrákon nem fog múlni

A diósgyőri szurkolótábor sokat jelent
A diósgyőri szurkolótábor sokat jelent - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A csütörtöki Aluinvent-DVTK – Uniqua-Euroleasing Sopron női kosárlabda döntő második mérkőzésén valószínűsíthető a telt ház a miskolci sportcsarnokban, valamint a diósgyőri ultráknak köszönhetően a remek atmoszféra is garantált.

Emlékezhetünk a február végén lejátszott alapszakaszbeli Diósgyőr – Sopron bajnokira, amely már-már a régi idők kosárlabda mérkőzéseinek a hangulatát idézte. Nos, a diósgyőri ultrák a Facebook oldalukon ezúttal is felhívást intéztek a szurkolótársaikhoz:

Kedves Szurkolótársunk!

19 év után ismét bajnoki döntőt játszik városunk női kosárlabdacsapata!

2015. április 9-én, csütörtökön 18 órától a Népkertben látja vendégül az Aluinvent-DVTK az Uniqa-Euroleasing Sopron csapatát a döntő 2. mérkőzésén.
A három győzelemig tartó párharc során minden segítségre szüksége lesz a csapatnak ezért kérünk Benneteket hogy gyertek el és buzdítsuk együtt a lányokat.

Hangunkkal segítsük hozzá Őket, hogy dicsőséget szerezzenek Városunknak és a piros-fehér színeknek!

A szervezett szurkolói csoportokSzurkolói információk

A Miskolc Városi Sportcsarnokban csütörtökön 18 órakor kezdődő Diósgyőr – Sopron meccs előtt jó hír a DVTK szurkolói számára, hogy a döntőbe jutás ellenére sem változtat a klub sem a jegyárakon, sem a belépési feltételeken.

A jegyeket egységesen 800 forintért lehet megvásárolni, de csak a meccs napján, a sportcsarnok pénztáraiban, 16.30-től (elővételre lehetőség nincs).

A 14 évesnél fiatalabbak és a 65 év felettiek ezúttal is személyivel vagy diákigazolvánnyal díjmentesen tekinthetik meg a meccset.

Az idényre kiadott kosárlabda bérletek a döntőre is érvényesek, ahogy a 2014/15-ös tavaszi szezonra váltott focibérletek tulajdonosai is térítésmentesen tekinthetik meg a találkozót, amennyiben a mérkőzésre egy fő jegyvásárlóval érkeznek.

A sportcsarnok kapuit 17.00-kor nyitják, és mivel nem helyre szólóak a jegyek, így az érkezés sorrendjében, a szabadon található ülőhelyeket lehet elfoglalni.
Sporthírek