DVTK vs. Puskás – Így állhat fel a Diósgyőr Debrecenben

A DVTK legutóbbi kezdőcsapata Balmazújvárosban
A DVTK legutóbbi kezdőcsapata Balmazújvárosban - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a debreceni Nagyerdei Stadionban.

A héten igazolt Kocsis Gergővel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta Bódog Tamás, a diósgyőriek szakmai igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón:

– Úgy éreztem, hogy középen lyukasak vagyunk, a védekezésünk középpályán nem volt rendben, és kerestünk egy olyan embert, aki ezt a feladatot meg tudja oldani. Gergő személyében olyan játékost találtunk, aki mind védekező középpályás poszton, mind belső védő poszton a csapat hasznára, segítségére tud lenni.

Az ide vonatkozó kérdésre, hogy a friss szerzemény lehet-e a kezdőben, s hogy várható-e még új játékos, a szakmai igazgató ezeket mondta:

– Először is meg kell nézni, milyen állapotban van, mit tudna pillanatnyilag a mi játékunkhoz hozzátenni, szerdán jött, ez a pénteki edzésen ki fog derülni. A szerdai napot még regenerálással töltötte, meglátjuk szombaton dél­előtt, hogy egyáltalán keretben lesz-e, s ha ott lesz, akkor játsszon-e. Érkező várható, három hét van vissza az átigazolási időszakból, addig még sok minden történhet.


Ön szerint mi lesz a DVTK - Puskás Akadémia mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

A várható kezdő

A DVTK-ban nincs sem sérült, sem eltiltott, így a várható kezdőcsapat: Rados (Antal) – Eperjesi, Karan, Lipták, Tamás – Busai – Vela, Nono Villar (Tóth B.), Ugrai (Óvári) – Szarka, Ioannidis.

A Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia mérkőzésről szombaton 18 órától élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.dvtk_bacsa_patrik
Miskolc - A szombati Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia bajnoki mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón szóba kerültek az esetleges módosítások a Diósgyőr kezdőcsapatában, a keretben, ezzel együtt Bacsa Patrik személye. – Nem szívesen foglalkozom játékosokkal, név szerint, nem szerencsés, de én is hallom a különböző hangokat, hogy Bacsa Patrik így, Bacsa Patrik úgy.... – kezdte a válaszadást Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. –Mindenkin...

A DVTK kijavítaná a balmazújvárosi fiaskót
Miskolc - Szombaton 18 órától „hazai” meccset játszik a DVTK a labdarúgó NB I. 5. fordulójában. A Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia mérkőzésről élőben tudósítunk a debreceni Nagyerdei Stadionból. Négy forduló után 7 ponttal a tabella harmadik helyén áll a diósgyőri együttes, a klub csütörtökön megtartott sajtótájékoztatóján először ez került ter...

Bódog Tamás és Kocsis Gergő
Miskolc - Tovább folyik a DVTK keretének megerősítése, Kocsis Gergő személyében egy Németországban nevelkedett, a válogatott keretébe is meghívott, védekező középpályás és középső védő posztján is bevethető játékos érkezett. Szerda reggelre minden adminisztratív akadály elhárult, így játékengedélyének megérkezése után csak Bódog Tamáson múlik majd, hogy pályára lép-e szombaton.


hirdet�s