DVTK vs. Puskás Akadémia – Így állhat fel a Diósgyőr

DVTK vs. Puskás Akadémia – Így állhat fel a Diósgyőr
Miskolc – A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia FC NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

A DVTK szakvezetője a múlt heti bajnokihoz képest két emberrel kevesebbre számíthat, ugyanis Lipták sárga lapok, Bacsa pedig a kiállítása miatt eltiltását tölti. Bekő Balázs elmondása szerint a legutóbbi meccsen Békéscsabán pontot érő fejes gólt szerzett Okukára már száz százalékban számíthat. Koman és Kitl is jó állapotban van már, használhatóak lesznek a Puskás ellen, valamennyi időre. James, a kanadai válogatott középpályás, akit nemzeti csapata kért ki, és a múlt heti visszatérte után csak a bajnoki előtt egy nappal tudott együtt edzeni a DVTK-val, ezen a héten végig a csapattal tudott készülni. A vezetőedző elmondása szerint az eltiltott Liptákot Kovács G. helyettesítheti majd a védelem közepén, és úgy fogalmazott, hogy Bacsa pótlása is megoldható. A korábban maródi listán szerepelt játékosokról annyit tudtunk meg, hogy Husicot műtik, Antal bokája rendben van, Griffiths és Ho-Jung visszatérése még messze van, Halmait keresztszalag sérülése hátráltatja, Nikházi talán a jövő héten játszhat.

A DVTK szakvezetője kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy a reklamálásért kiállított, három meccsre eltiltott Bacsa pénzbüntetést is kapott, mint mindenki, aki a házi szabályok ellen vét a pályán, például csak egy sárga lapot is feleslegesen szed össze.

A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 18 órától: dvtk.boon.hu.


Ön szerint mi lesz a DVTK - Puskás Akadémia meccs végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK várható kezdőcsapata:

Rados – Eperjesi, Kovács G., Tamás M., Nemes – James – Okuka, Bognár, Grumic, Németh M. – Novothny.

DVTK vs. Puskás Akadémia – Tovább ölti-e a sormintát a Diósgyőr?

Miskolc – Szombaton kiderül, hogy a Puskás és az Újpest mennyire hasonlít egymásra. tovább »

Újra a kárpátaljai rászorulóknak gyűjtenek a diósgyőri ultrák

Miskolc – A tavaszihoz hasonló adománygyűjtést szerveznek diósgyőri Szervezett Szurkolói Csoportok a szombati DVTK – Puskás Akadémia meccs előtt. A befolyt összegből élelmiszercsomagokat állítanak össze, valamint tűzifát vesznek, amiket a Kárpátaljai Református Egyház segítségével juttatnak el elsősorban Halábor település rászorulóinak. tovább »

Labdarúgó NB I – A listavezető a sereghajtó ellen

Budapest, 2015. szeptember 18., péntek (MTI) – A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Ferencváros a sereghajtó Békéscsabát fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, 9. fordulójában. tovább »

Felavatták Rakaczki Bence emléktábláját a Diósgyőr stadionjánál

Miskolc, 2015. szeptember 16., szerda (MTI) – Rakaczki Bence, a Diósgyőri VTK tavaly, fiatalon leukémiában elhunyt futballistájának arcképe látható azon az emléktáblán, amelyet szerdán helyeztek el a diósgyőri stadion főépületének bejárata mellett. tovább »

MLSZ – Három meccses eltiltást kapott Bacsa Patrik

Budapest, 2015. szeptember 15., kedd (MTI) – Kétmillió forintos bírsággal és szektorbezárással büntette az Újpestet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. tovább »

hirdetés
hirdet�s