Bódog Tamás: „Ismét nem sikerült”

Akt.:
Bódog Tamás: „Ismét nem sikerült”
© Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – „Bosszantó, mindamellett, hogy a Puskásnak voltak helyzetei, hogy pontrúgásból kaptuk a gólt, és hogy abból voltak további helyzetei az ellenfélnek” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Puskás Akadémia elleni 1-0-ás hazai vereséggel zárult találkozó után.

Bódog Tamás: – Ismét nem sikerült. Csalódottak vagyunk, mindenki az. Nem volt olyan a játékunk, amilyennek lennie kellett volna, amit elterveztünk, azt nem tudtuk megvalósítani. Ha labda nélküli mozgások nincsenek, anélkül nehéz helyzetet kialakítani. Bosszantó, mindamellett, hogy a Puskásnak voltak helyzetei, hogy pontrúgásból kaptuk a gólt, és hogy abból voltak további helyzetei az ellenfélnek. Pedig ezekre fel lehet készülni, koncentráltan kell kivédekezni. Amikor idejöttem, akkor azt mondtam, ha nem is megy valami, pontrúgásból lehet előnyt kovácsolni, de most, nem hogy nem mi kovácsolunk, hanem az ellenfél.


Pintér Attila: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, pláne szerda után, amikor próbáltunk olyan eredményt elérni, ami a Magyar Kupában a továbbjutáshoz segíthet minket. Tudtuk, hogy ez a mai mérkőzés fontos mindkét fél számára, de a meccsen a mi akaratunk érvényesült. 0-1 után volt lehetőségünk megrúgni a másodikat, harmadikat, negyediket. Hogy a szerdai kupameccs után ilyen fegyelmezetten tudtunk játszani, ennyi helyzetet kidolgozva, ez öröm. Remélem, ha nem lesznek ilyen hétközi találkozók, többet kihasználunk majd ezekből. Sok sikert kívánunk a Diósgyőrnek.Mezőkövesd, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Puskás Akadémia FC együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 17 órától a Mezőkövesdi Városi Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Lig...