“Az köztudott, hogy pontrúgásból jók vagyunk”

Akt.:
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
“Nagyon hektikus, és jó mérkőzés volt, mindkét csapat dicséretet érdemel” – kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni győztes hazai bajnoki után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Nagyon hektikus, és jó mérkőzés volt, mindkét csapat dicséretet érdemel. A mérkőzés elején bealudtunk, igazából nem értem, hogy miért játszottunk óvatosan és bizonytalanul. Az elején volt pár lehetősége a Puskásnak, ezeket megúsztuk, és utána már voltak olyan jelek, amelyek azt mutatták, hogy több van bennünk. A második félidőre jól jöttünk ki, gólt is szereztünk, aztán pedig még egyet. 80 percig tartott a koncentrációnk, akkor leblokkoltunk, és két hibánkat megbüntette az ellenfél. Az köztudott, hogy pontrúgásból jók vagyunk, a meccs végén jött is egy ilyen lehetőség, aminek köszönhetően a végén megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak, hihetetlen szériában vagyunk, ami a sérültek és az eltiltottak tömkelegét jelenti.

Robert Jarni (Puskás Akadémia FC): – A mérkőzés biztosan izgalmas volt a nézők számára, csak nem nekünk, mert már megint két arcunkat mutattuk. Az első félidőben megmutattuk, hogy tudunk jól játszani, megvolt az akarat is, csak gólt nem tudtunk lőni. A második félidőben előjött a koncentráció hiány, két gólt kaptunk, ám ezt követően sikerült erőt merítenünk és kiegyenlítettünk. A végén azonban ismét jött egy figyelmetlenség, egy pontrúgás után, és így elveszítettünk egy pontot.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Puskás Akadémia 3-2 (0-0)

Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 9. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Puskás Akadémia FC együttesét fogadta szombaton 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »