DVTK vs. Pécs – Edzői nyilatkozatok

DVTK vs. Pécs - Edzői nyilatkozatok
DVTK vs. Pécs - Edzői nyilatkozatok - © Fotó: Homoky György
“Nem koncentráltunk úgy, ahogy kellene, ezért jött a büntetés” – nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Pécs elleni 2-2-es hazai döntetlen után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Az első félidőben jól játszottunk, rúgtunk két gólt, és kettő-nullánál ziccerünk is volt. Ez volt az egyik kulcspillanat, hogy ezt elhibáztuk. Utána kaptunk egy gólt, tíz ember felment a támadással, bár én azt mondtam, hogy álljunk meg, járassuk a labdát, erre lekontráztak. A Pécs szervezett csapat, és a második gól előtt senki sem blokkolt. Nem koncentráltunk úgy, ahogy kellene, ezért jött a büntetés. Kapusunk is benne volt a második pécsi gólban, jobban kellett volna figyelni. Igazságos eredmény született.

Robert Jarni (Pécsi MFC): – Az történt, amire számítottunk: tudtuk, hogy a Diósgyőr kemény és harcias, dominál a pályán. Az első félidőben nem sikerült azt a játékot nyújtani, mint amit szerettünk volna, a másodikban azonban már mi diktáltuk a tempót, a mi akartunk érvényesült.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Pécs 2-2 (2-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 20. fordulójának nyitómérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Pécsi MFC együttesét fogadta pénteken 19 órától Miskolcon, az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »