Fernando: „Az első lépcsőfokot megléptük…”

Akt.:
Fernando: „Az első lépcsőfokot megléptük…”
© Fotó: Homoky György
Miskolc – „Nagyon fontos volt a három pont, a játékosok megérdemelték azt hogy nyerjenek” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője az Paksi FC elleni 1-0-ás hazai győzelemmel zárult találkozó után.

Fernando Miguel Fernandez Escribano: – Rengeteg érzelem volt a mai mérkőzésben, meg kellett ezt élni. Az első félidőben a kiállítás miatt nehéz helyzetbe kerültünk, de ahogyan harcolt a csapat ezután, az nagyon komoly volt. Nagyon fontos volt a három pont, a játékosok megérdemelték azt hogy nyerjenek. A játékosok rengeteget tettek a sikerért, jó a csapatszelem, az első lépcsőfokot megléptük, örülök annak is, hogy ilyen mennyiségű fiatal a pályára tudott lépni.


Csertői Aurél: – Sajnos a futballt gólra játsszák, és mi nem tudtunk szerezni egyet sem. A játékunkra igazából nem volt panasz, ha csak a helyzeteink 20%-át berúgtuk volna, akkor ma simán nyertünk volna. Hiába 10 emberrel volt az ellenfél, felhoztuk őket, és a végén mindig elkövettünk valami hibát.Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 31. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC együttesét fogadta hazai pályán szombaton 17 órától Miskolcon. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 31. forduló Diósgyőri VTK vs....