„Megpróbáltuk megfordítani a meccset, a játékosok sokat tettek ezért”

Akt.:
„Megpróbáltuk megfordítani a meccset, a játékosok sokat tettek ezért”
„Megpróbáltuk megfordítani a meccset, a játékosok sokat tettek ezért” - © Fotó: Ádám János
Miskolc – „Azon a kellemetlen harcmodoron, amit az ellenfél mutatott, nem tudtuk átverekedni magunkat” – mondta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paksi FC ellen elszenvedett hazai 0-2-es, szezonzáró vereséget követően.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): Az első félidő kiegyenlített volt, ennek a végén egy súlyos egyéni hiba miatt gólt kaptunk, így hátránnyal mentünk az öltözőbe. A második játékrészben több energiát mozgósítottunk, megpróbáltuk megfordítani a meccset, a játékosok sokat tettek ezért. Szerintem rúgtunk egy szabályos gólt is, ami nem volt les, de azon a kellemetlen harcmodoron, amit az ellenfél mutatott, nem tudtuk átverekedni magunkat. Gratulálunk a Paksnak.


Csertői Aurél (Paksi FC): Nagyon fegyelmezetten futballoztunk, sok helyzetet is kialakítottunk, nem adtuk a fel a támadójátékunkat azok után sem, hogy előnyhöz jutottunk. A végén sikerült újabb gólt szereznünk, és úgy érzem, hogy megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. ​


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Paks 0-2 (0-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 33. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája hazai pályán fogadta a Paksi FC együttesét szombaton 19.00-tól Miskolcon. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!