“Van bennünk kitartás, dac…”

Akt.:
"Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe..."
"Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe..." - © Fotó: Homoky György
Miskolc – “Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe…” – kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paks elleni, 1-1-es döntetlennel zárult hazai bajnoki után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe. Órási fölényben játszottunk az egész meccsen, rengeteg helyzetünk volt, szinte az üres kapus helyzetet is ki tudtuk hagyni. Olyan gólt kaptunk, ami megmagyarázhatatlan, és ezzel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat, a kiállítással pedig még nehezebbe. De talán a történések mutatják, hogy van bennünk kitartás, dac, de mivel csak egy lehetőséget tudtunk értékesíteni, így meg kellett elégedni az egy ponttal, annak ellenére, hogy hármat szerettünk volna a meccs előtt.

Csertői Aurél (Paksi FC): – A kívülállóknak biztos jó meccs volt, rengeteg helyzet akadt, itt is, ott is. Mi nem játszottunk jól, nagy hibaszázalékkal futballoztunk. Örülhettünk a döntetlennek a végén, de összességében igazságosnak tartom az eredményt. A mi játékunk nem nagyon tetszett, emberelőnyben nem azt tettük, amit kellett volna.​BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Paks 1-1 (0-1)

Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC együttesét fogadta szombaton 15.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s