DVTK vs. Paks – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
DVTK vs. Paks - Edzői nyilatkozatok
DVTK vs. Paks - Edzői nyilatkozatok - © Fotó: Ádám János
“Volt egy csapat, amelyiknek nagyon kellett a győzelem, és volt egy másik” – kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paks elleni hazai bajnoki után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Volt egy csapat, amelyiknek nagyon kellett a győzelem, és volt egy másik, amelyik tudta, hogyan kell egy ilyen ellen játszani. Az első félidőben próbálkoztunk presszinggel, leállítani az akciókat, nem is voltunk ebben sikertelenek, de amikor pluszt kellett rátenni, 20 méterre a kaputól, ott már nem voltunk veszélyesek. Amikor gólt rúgtunk, azt kértem, hogy azt játsszunk, amit a Paks, hogy legyen nálunk a labda, és hogy próbáljunk kontrázni, de ehelyett kaptunk két gólt. Azt kell mondjam: a Paks jobb csapat, teljesen megérdemelték a győzelmet.

Csertői Aurél (Paksi FC): – Szerintem ez egész meccsen jól focizott a csapatunk. Igaz, egyetlen hibánkat kihasználta az ellenfél, de ettől nem estünk össze, utána is futballoztunk. Nem gondoltam, hogy játékban ennyire ellenfelünk fölé növünk, gólokat tudtunk rúgni hátrányból, ez mutatja a csapat mentális erejét.


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Paks 1-2 (0-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 22. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC együttesét fogadta szombaton 18.30-tól a Diósgyőri stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »Sporthírek