Bódog Tamás: „Nyerhető mérkőzés volt, ezer helyzettel… Bosszantó, hogy így alakult…”

Akt.:
Bódog Tamás: „Nyerhető mérkőzés volt, ezer helyzettel… Bosszantó, hogy így alakult…”
© Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc – „Mondanám, hogy van ilyen, de inkább azt mondom: ez a meccs meghatározó volt abból a szempontból, hogy hátrafelé kell nézegetni a tabellán, ez kell tudatosuljon a játékosokban…” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a 4-2-es paksi vendéggyőzelemmel zárult debreceni „hazai” találkozó után.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Nyerhető mérkőzés volt, ezer helyzettel, de nem sikerült berúgni ezeket, sajnos. Eljutottunk oda, hogy voltak lehetőségeink, amelyekben benne volt a helyzet, remélhetőleg legközelebb a helyzetekből gólok fognak születni. Az első félidőnek volt egy olyan fázisa, amiért megdorgáltam a játékosokat, de a második játékrész az rendben volt, mentek, hajtottak a fiúk. Mondanám, hogy van ilyen, de inkább azt mondom: ez a meccs meghatározó volt abból a szempontból, hogy hátrafelé kell nézegetni a tabellán, ez kell tudatosuljon a játékosokban. Makrainak a les miatt meg nem adott találatát a kispadról nehéz volt megítélni, de a fű egyenesen van nyírva, és két méterrel beljebb volt a védő, de nem volt semmi extra, csak a „szokásos”, olyan, ami 2-2-nél fontos lett volna. A játékvezető azt mondta a meccs előtt, hogy normálisan beszéljek, én meg azt, hogy vezessék a meccset normálisan, a végén pedig nem mer kezet fogni velem, ez arrogancia. Az első félidőben is voltak lehetőségeinek, másodikban még jobban ment a játék, bosszantó, hogy így alakult. Jön két „nyerhető meccs”, azokat kell hozni.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Csertői Aurél (Paksi FC): – Nem jól kezdtünk a mérkőzést, a védekezésünk az katasztrofális volt, egyből adtunk az ellenfélnek lehetőséget. A DVTK agresszíven letámadott, jól csinálták, mi ebből a részből nem jól jöttünk ki, pontatlanul és lassan játszottunk. Négy gólt rúgtunk, ez parádés, az ellenfélnek megvoltak azok a lehetőségei, amivel megnyerhették volna a találkozót, hiszen helyenként, vagy inkább a meccs nagyobb részében, a Diósgyőr jobban játszott. De ilyen a foci, mi berúgtuk, ők nem, viszont hosszú távon ez azért kiegyenlítődik. Érdekes összecsapás volt, amit némi szerencsével tudtunk megnyerni.

ÉM


Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 9. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Paksi FC együttesét fogadja „hazai pályán” szombaton 18 órától Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 9. ...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .