DVTK vs. MTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
DVTK vs. MTK - Edzői nyilatkozatok
DVTK vs. MTK - Edzői nyilatkozatok
Örülök, hogy a csapat megmutatta, miként kell csapatként üzemelni, és egy olyan találkozót nyertünk meg, amit sok csapat elveszített volna” – nyilatkozta Sisa Tibor az MTK elleni 2-1-es győzelem után.

Sisa Tibor (DVTK): – Volt irama és stílusa a találkozónak, jó kis meccs kerekedett volna ki belőle, ha nincs a kiállítás. A védekezést már összeraktuk, és azonos létszámig támadásban is meg volt az, amit szeretnénk. A kiállítás után váltanunk kellett, és a szünetben meg kellett győznöm arról a csapatot, hogy ezt a mérkőzést még így is meg lehet nyerni. Általában otthon nem kontrázik egy csapat, mi most rákényszerültünk, az adott helyzetben ez kellett. Örülök, hogy a csapat megmutatta, miként kell csapatként üzemelni, és egy olyan találkozót nyertünk meg, amit sok csapat elveszített volna. Köszönöm, köszönjük a közönség buzdítását.

Garami József (MTK): – Jó iramú meccset játszottunk, sok támadással mindkét részről. Az első félidőben mi is és a Diósgyőr is pontrúgásból ért el gólt, majd a második félidőben, emberelőnyben átvettük a játék irányítását. Kezdeményeztünk, de azokat az akciókat, amelyek elől adódtak, nem tudtuk eredményesen befejezni. A DVTK ezt követően szépen megcsinált egy kontrát. Összességében nem érdemeltünk vereséget, mert a csapatom hajtott, küzdött, de ez most kevés volt.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. MTK 2-1 (1-1)

Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 10. fordulójában a DVTK gárdája az MTK Budapest együttesét fogadta pénteken 19 órától Miskolcon, az Andrássy úti Katlanban.Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

DVTK vs. MTK – Nézzük együtt: Mindig, így most is győzelmet vár

Nézzük együtt, kértük meg Tóth Gábort, a DVTK SE alapítóját, aki megígérte, együtt nézzük.