“Ugyanolyan idegesen kezdtük a találkozót, ahogy egész héten edzettünk”

Akt.:
Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője
Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – „A lehetőségeink megvoltak az egyenlítésre, a vezetés megszerzésére, de kimaradtak a helyzetek” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni bajnoki mérkőzésen elszenvedett 3-2-es vereséget követően.

Horváth Ferenc: – Ugyanolyan idegesen kezdtük a találkozót, ahogy egész héten edzettünk, nem tudtuk túltenni magunkat ezen. Kaptunk is egy gólt az elején, aztán szépen lassan átvettük az irányítást, és a vezetést is. A második félidő elején nem nagyon éreztem az MTK-ban azt, hogy meg tudnák fordítani a meccset, de rúgtak egy gólt, utána mi támadtunk, aztán egy jól eltalált szabadrúgásból a vezetést is megszerezték. A lehetőségeink megvoltak az egyenlítésre, a vezetés megszerzésére, de kimaradtak a helyzetek.

Tamási Zsolt: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, mindkét gárdának a játékhoz, gólgazdag, változatos meccset tudtunk játszani. Nem volt meglepetés, hogy ilyen kiélezett volt a meccs, mert a tavasz szerintem erről szól majd, legyen szó akár a felsőházból, akár az alsóból érkezett csapatok csatájáról. Ezen a mai meccsen a viszonylag jó játékunkhoz mentálisan tudtunk hozzá tenni, ez hozta meg a sikert.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. MTK 2-3 (2-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 21. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapestet fogadta szombaton 15.30-tól Mezőkövesden. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .