„Nem az a dolgom, hogy számolgassak…”

Akt.:
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „A második félidőben azt az arcát mutatta a csapat, amelyik megalkuvás nélkül küzd, szívvel játszik és jól focizik” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni, 1-1-es döntetlennel zárult hazai bajnoki után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Két teljesen ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben idegesen és türelmetlenül, a nagy akarásnak nyögés lett a vége. A második félidőben azonban azt az arcát mutatta a csapat, amelyik megalkuvás nélkül küzd, szívvel játszik és jól focizik. Rengeteg helyzetünk volt, a gólt még időben rúgtuk, utána is adódtak lehetőségek, én úgy éreztem, csak idő kérdése, hogy mikor szerezzük meg a vezetést, az MTK-nak csak minimális kontralehetőséget engedtünk. Ilyen a futball, az a pici hiányzott. Azzal, hogy hány pontot kellene még szerezni, nem foglalkozom, nem is érdekel, nem az a dolgom, hogy számolgassak. Az én dolgom az, hogy úgy játszunk, mint a második félidőben.

László Csaba (MTK Budapest): – Az első félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést, de a helyzeteink kimaradtak. Szerettem volna, ha gólra gólt rúgunk, de ez sajnos nem sikerült. A Diósgyőr nagyon agresszíven jött ki a második félidőre, tíz perc után azonban kiegyenlítődött a játék. Ezután Bekő Balázs, akinek átérzem a helyzetét, szinte feladta a védelmet, sok ember-ember elleni csata alakult ki. Élvezhető meccs volt, mind a két csapat győzelemre játszott, de egyiknek sem sikerült nyerni.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. MTK 1-1 (0-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában – melyet november elejéről halasztottak el a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc miatt – a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest együttesét fogadta szerdán 18.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!Sporthírek