DVTK vs. Mezőkövesd – „Nehéz mérkőzés volt…”

Akt.:
Fernando Fernandez és Kuttor Attila
Fernando Fernandez és Kuttor Attila
Mezőkövesd, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadta szombaton 17 órától Miskolcon. Az összecsapás után Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője és Kuttor Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője értékelte a látottakat.

Fernando Miguel Fernandez Escribano (Diósgyőri VTK): – Nehéz mérkőzés volt, a Mezőkövesd az elmúlt 6-7 meccsüket összevetve, most játszott a legjobban, gratulálok nekik. Jobbak voltak labdával, de ha a helyzeteket nézzük, akkor döntetlen közeli mérkőzés volt, és úgy érzem, hogy reális eredmény született. Az első félidőben nem találtuk a saját játékunkat, a másodikban jobban ment a foci, tudtuk, hogy a Kövesdnek hol vannak a sebezhető pontjai, és kitartásunk eredménye a 94. percben szerzett gól volt.


Kuttor Attila (Mezőkövesd Zsóry FC): – A kezünkben volt a mérkőzés, több tekintetben is jobban futballoztunk, jó teljesítményt nyújtottunk. Úgy látszik ebben az évadban a védjegyünkké válik, hogy jó játékkal döntetlenre végzünk, pedig ezeket a meccseket meg kellene nyerni. Azért nem győztünk, mert 1-0-s vezetésünknél volt lehetőségünk a második gól megszerzésre, de sajnos ez nem jött össze. Vannak olyan játékosaink, akik az NB I-ben rutintalannak számítanak, és nincs olyan meccs, hogy apró hibát ne kövessenek el. Olyan gólt kaptunk, ami nem egy ember hibájából történt, dolgozunk rajta, hogy ez a jövőben ne így legyen.


Mezőkövesd, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadta hazai pályán szombaton 17 órától Miskolcon. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 19. forduló ...