„Ez brutális volt…”

Akt.:
DVTK vs. Mezőkövesd - Edzői nyilatkozatok
DVTK vs. Mezőkövesd - Edzői nyilatkozatok
Mezőkövesd, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 7. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 18 órától Debrecenben. Az összecsapás után Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója és Radványi Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője értékelte a látottakat.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Győzelem! Ez brutális volt. A végét, nem is lehetett volna jobban kihegyezni. Honnan jöttünk vissza… Amikor azt hittük ránk mérnek még egyet, felálltunk, amikor görcsben volt mindenkinek a teste, még akkor is mentek a játékosok. Ha ez így nézne ki mindig, akkor azt mondom sikerült valamit elérni. Voltak hibák, de a helyzetek megvoltak, és a végén meglett, amiért küzdöttünk, hajtottunk az egész mérkőzésen, köszönhetően annak, hogy a játékosok nem adták fel.

Radványi Miklós (Mezőkövesd Zsóry FC): – Idegesen kezdtük a meccset, az első 10 percben nem azt játszottuk, amit szerettük volna, utána átvettük a meccs irányítását, megvoltak a lehetőségeink a félidő végéig Keitának, Kosztának, Cserinek, ezekből gólt kellett volna szerezni. Úgy kezdtük a második félidőt, ahogy befejeztük, nagy gólszerzési lehetőséggel, ami kimaradt. Utána megszereztük a vezetést, a kezünkben volt a meccs, de egyéni hibákból, felelőtlenségből kaptunk két gólt. A végén volt ez a 11-es, amikor a labda tisztán nálunk volt. Nehéz erre mit mondani. Gratulálok a hazaiaknak, úgy érzem, hogy 1 pontot veszítettünk ma.

ÉM


DVTK vs. Mezőkövesd 2-1 (0-0)
Debrecen, Mezőkövesd, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 7. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 18 órától Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!...