Bódog Tamás: „Valami nem működik”

Akt.:
Bódog Tamás: „Valami nem működik”
© Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – „A játékosok akartak mentek, néha fejetlenül. Ennyi hibával nem lehet mérkőzést nyerni” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Szombathelyi Haladás elleni 2-1-es diósgyőri vereséggel zárult hazai találkozó után.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Nagyon sok hiba volt, sok hibával játszottunk. A játékosok akartak mentek, néha fejetlenül. Ennyi hibával nem lehet mérkőzést nyerni. Van minőség a csapatunkban, és az ember joggal várná el, hogy akinek vinnie kellene, pluszt kellene adnia, azok átlendítsék a csapatot a holtpontokon. De nem hogy a pluszt, a normál formát sem tudják hozzátenni, azt, amit tudnak. Szép feladat előtt állunk… Ha az összecsapásba nem úgy mész bele, nem olyan önbizalommal, ha nem hiszel benne, akkor nem is feléd pattant a labda, hanem az ellenkező irányba. A kukac benne van az almában. Valami nem működik.


Michal Hipp (Szombathelyi Haladás): – Nagyon fontos mérkőzésre készültünk a DVTK ellen, tudtuk, hogy a Diósgyőr fizikálisan nagyon jó, hogy jó erőkből áll. Erre a meccsre kicsit más taktikával, felállással készültünk, de a 6. percben egy sérülés miatt ez szétesett. Annak ellenére, hogy a DVTK aktívabban kezdett, Mészárosnak volt egy nagy helyzete. Meglepett a Diósgyőr felállása, mert tudomásom szerint három védővel még nem kezdtek, ez lehetőséget adott nekünk, tudtuk, hogy ellenfelünk hátul nyitottabb lesz, és lesz területünk játszani. A Diósgyőr többet birtokolta a labdát, bejutottak a 16-oson belülre, de nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Mi a két gólunkon kívül az utolsó tíz percben három ziccert is kihagytunk. De ettől függetlenül nagyra értékelem ezt a győzelmet. A hazaiak mindent beleadtak, hogy egyenlítsenek, odaszegeztek minket a 16-osunkra, és végig izgulnunk kellett, mert korábban az ellenfél kapuja előtt nem voltunk elég pontosak, határozottak. Edzői pályafutásom alatt még nem fordult elő, hogy három játékost is le kellett cserélni sérülés miatt. Rabusicért aggódunk, hiszen őt kórházba kellett szállítani.


Mezőkövesd, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 25. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi Haladás együttesét fogadta „hazai pályán” Mezőkövesden, szombaton 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 25. for...

Május 5-én lesz az első mérkőzés a Diósgyőr új stadionjában
Miskolc - A DVTK 2018. május 5-én játssza az új diósgyőri stadion nyitómeccsét. Így megyei rangadóval, a Mezőkövesd elleni mérkőzéssel nyit a DVTK új otthona. A DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es találkozóval avatják fel az új Diósgyőri Stadiont – derült ki abból a közleményből, amelyet csütörtök...