„Magabiztosan tartottuk itthon a három pontot”

Akt.:
Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője
Egervári Sándor, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „Minden elismerésem a játékosoknak a motivált, vállalkozó játékért.” – mondta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás ellen 3-0-ra megnyert hazai bajnokit követően.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Jó ritmusban kezdtük a meccset, korán fel is tudtuk törni az ellenfél védelmét. Az első félidő a miénk volt, a második félidőben már többet kockáztatott a Haladás, de tudtunk lőni két újabb gólt, és így magabiztosan tartottuk itthon a három pontot. Ha még a talaj is jobb lett volna, akkor pontosabb, jobb játék kerekedhetett volna ki, de nem lehetünk elégedetlenek. Minden elismerésem a játékosoknak a motivált, vállalkozó játékért.

Mészöly Géza (Swietelsky Haladás): – Az első és a második félidőt is jól kezdtük, különösen a másodikat, amikor rendeztük a sorokat. Sajnos, mindkét félidő elején gólt kaptunk, ez felhozta a DVTK-t, minket pedig megfogott. 2-0-nál próbáltunk újítani, volt is lehetőségünk, Ugrai vagy Medgyes előtt, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Ma egy Elek Ákossal jobb volt a DVTK, megérdemelten nyertek, gratulálok nekik.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Haladás 3-0

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Haladást fogadta hazai pályán szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!