Bódog Tamás: „A csapat hozzáállása szenzációs volt”

Akt.:
Bódog Tamás: „A csapat hozzáállása szenzációs volt”
© Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc – „Nehéz mérkőzésen, úgy gondolom, hogy megérdemelt 3 pontot szereztünk, annak ellenére, hogy egy parádés Ferencvárossal találkoztunk, akik nem véletlenül vannak az élen” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Ferencváros elleni 2-1-ess diósgyőri győzelemmel zárult hazai találkozó után.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Nehéz mérkőzésen, úgy gondolom, hogy megérdemelt 3 pontot szereztünk, annak ellenére, hogy egy parádés Ferencvárossal találkoztunk, akik nem véletlenül vannak az élen. Fontos volt, hogy ne kerüljünk olyan spirálba, ami alulra húzna minket, és úgy gondolom, most mindenki elégedett. A csapat hozzáállása szenzációs volt, hét közben volt egy kupameccsünk, ami miatt nem is tudtunk annyit készülni, és ezért csak azt kellett csinálni, amit a játékosok tudnak. Úgy gondolom, hogy most bátran játszottunk, nem butítottuk le a játékot, 65-70 perc rendben volt, a vége más, mert a Ferencváros minőséget képvisel, bár kimondottan nagy helyzetünk nem is volt. Tudtam, hogy mentálisan erős csapatom van, ha 9. percben gólt kapsz, odaadod ellenfélnek a labdát, az egy szerencsétlen szituáció, de felálltunk belőle, pedig akkor jöttek el először a kapunkig. Büszke vagyok a játékosaimra, teljesen rendben volt a meccs.


Thomas Doll (Ferencvárosi TC): – Szeretnék gratulálni a Diósgyőrnek a megérdemelt győzelméhez. Csalódott vagyok a mai produkciónk miatt, november végén, a Haladás ellen voltunk ilyen szituációban. Ha nem mész bele párharcokba, akkor Magyarországon is nehéz mérkőzéseket nyerni. Azért vagyok mérges és csalódott, mert szeretnék látni fejlődést olyan mérkőzésen, amikor valaki nyomást helyez ránk, agresszíven játszik. Most túl sok olyan játékos volt, aki elbújt. Nem emlékeszem, hogy ezen a talajon a 16-os környékéről lett volna egy szabadrúgásunk. És azért vagyok csalódott és mérges, mert amikor Zeljeznicar, vagy a Tirana elleni kiestünk a nemzetközi kupából, tulajdonképpen ugyanez ismétlődött meg. Csalódás, hogy tíz perc játék után ennyire kiadtuk a kezünkből a meccset.


Debrecen - A listavezető Ferencváros három perc alatt két gólt kapva 2-1-re kikapott szombaton a Diósgyőr ideiglenes otthonában, Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában. OTP Bank Liga, 21. forduló: Diósgyőri VTK-Ferencváros 2-1 (0-1) Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3652 néző, v.: Fa...

Debrecen, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 21. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 17 órától Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Li...