DVTK vs. FTC: a 90. percben dőlt el a meccs

Akt.:
DVTK vs. FTC: nagy volt a küzdelem
DVTK vs. FTC: nagy volt a küzdelem - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A női labdarúgó NB I rájátszásának második fordulójában a Ferencvárosi TC volt a Diósgyőri VTK vendége vasárnap.

Női NB I, Felsőház, 2. forduló

Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC 1-2 (1-1)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Somogyi.

DVTK: Szőke-Nagy – Újvári, Jáhn, Olar, Sandu (Boros, 89.) – Nagy F., Tóth A., André, Vachter (Kerekes, 73.) – Veldman, Markovic. Edző: Fórizs Sándor.

Ferencváros: Németh J. – Mosdóczi, Szeitl, Zldnis, Krso (Szabó V., 65.) – Fenyvesi, Aleksic, Bognár E. (Csiki, 47.), Pusztai – Diószegi (Poljak, 65.), Bulatovic. Edző: Dörnyei Balázs.

Gólszerző: Vachter, ill. Diószegi, Mosdóczi.

dvtk-ftc-noi-focimeccs03-st

Fórizs Sándor: – Gratulálok a lányoknak és köszönöm, hogy ilyen sokan kilátogattak a meccsre! Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk Magyarország legjobb csapata ellen. Végig nyílt volt a találkozó, ők is rúgtak két kapufát, mi is rúgtunk egyet. Egyenrangú ellenfelek voltunk, de egy nagyon jól eltalált lövéssel végül ellenfelünk szerezte meg a három pontot.

Dörnyei Balázs: – Az első félidőben igazságos volt az eredmény, nehezen találtuk a játékunkat a kéthetes szünet után. A szünetben kicsit rendet kellett tenni a fejekben, a második félidőben két sebességi fokozattal feljebb kapcsoltunk, folyamatosan nyomás alatt kellett játszania a DVTK védelmének. Igaz, a 90. percben lőttük a gólt, de már előtte is voltak helyzeteink. Egy harcos, jól felkészített csapatot sikerült legyőzni.

dvtk-ftc-noi-focimeccs08-st