DVTK vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
DVTK vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok
DVTK vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok - © Fotó: Homoky György
“Az első fél órában nem játszottunk jól, a fél csapat túlrespektálta a Debrecent” – nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK Debrecen elleni 1-1-es döntetlenje után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Nagy taktikai csata volt, főleg az első félidőben, a Debrecen ekkor lezárt minden területet. Az első fél órában nem játszottunk jól, a fél csapat túlrespektálta a Debrecent. Ma kicsit több idő kellett ahhoz, hogy beinduljunk, kaptunk egy gólt, amely esetnél kicsit lemaradtunk. Ahogyan ment a meccs, úgy a formánk is felfelé ívelt, de a második félidőben más rendszerben játszottunk. Közel álltunk a győzelemhez is, de azt kell mondani, hogy ma reális eredmény született. Ne felejtsük, a Debrecen a bajnokcsapat, magunk mögött tartottuk őket, összességében ez az egy pont még sokat fog számítani.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): – A nézők egy jó meccset láthattak. A csapat jól focizott, uraltuk a meccset, szép gólt fejeltünk, úgy érzem, a kezünkben volt a mérkőzés. Történt sajnos egy kiállítás, a mezőnyben voltak ilyenek, ezt észrevették. Megfogyatkoztunk, a végére ellenfelünk magassági fölénybe került, de mire válthattunk volna, Griffiths befejelte a labdát. Úgy érzem, itt hagytunk két pontot, bár a meccs utolsó öt percében a Diósgyőr nagyon nyomott. Örülünk az egy pontnak, de jobban örültünk volna a háromnak.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. DVSC-TEVA 1-1 (0-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójának zárómérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a DVSC-TEVA együttesét fogadta vasárnap 20.30-tól Miskolcon, az Andrássy úti katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »