Friss hírek

2009.04.03. 11:42

Rendőrségi TOP 10 - 42 körözés van érvényben a tíz legkeresettebb bűnöző ellen

<p>A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken tette közzé legújabb TOP 10-es listáját, melyen a leginkább keresett bűnözők szerepelnek. A listát évek óta azért adják közre, hogy a többszörös körözés alatt álló bűnözőket a lakosság segítségével megtalálhassák.</p>

Az első helyen egy 37 éves férfi áll, ellene két körözést adtak ki rablás miatt. A második helyen egy lopás miatt keresett, szintén 37 éves férfi áll, őt egy olyan követi, aki ellen hat körözés van érvényben: közokirat-hamisítás, sikkasztás, csalás és emberölés miatt szeretnék felelősségre vonni.
Az áprilisi TOP 10-es listán többek közt tolvajok, zsarolók, rablók és csalók szerepelnek, de van akit önbíráskodásért, garázdaságért vagy éppen kábítószerrel való visszaélés miatt köröznek. A listán egy olyan férfi is szerepel, aki ellen 9 körözés van érvényben, ő többek közt adót csalt, sikkasztott és árut hamisított.

A keresett emberek fotóit és adatait a rendőrség hivatalos honlapján - www.police.hu - lehet megtalálni. A BRFK kéri, hogy aki valamelyik embert felismeri, vagy tudja, hogy tartózkodik, névtelenül tegyen bejelentést 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy bármelyik ismert segélyhívószámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!