Videók: Diósgyőri gólörömök gólok nélkül és hullámzás a DVTK Stadionban

Akt.:
A diósgyőri szurkolók mindent megtettek
A diósgyőri szurkolók mindent megtettek - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Aki a DVTK – DVSC mérkőzés utolsó perceire esett be a Diósgyőri stadionba, az azt hihette, hogy fölényesen győzött a Diósgyőri VTK, pedig nem… Nézze meg a fotókat és a videókat a Diósgyőr – Debrecen meccsről!

Szombaton újra bebizonyosodott, hogy a diósgyőri szurkolók nélkül már régen eltűnt volna a süllyesztőben a diósgyőri labdarúgás. A jelentősen megcsappant nézőszám (jóindulattal negyedház egy DVSC elleni keleti rangadón) ellenére kitartóan buzdították a mérkőzés folyamán a diósgyőri drukkerek Komanékat, ám miután a szurkolókban tudatosult, hogy ezúttal is borítákolható az újabb (zsinórban a negyedik) vereség, bevetették a “gól nélküli gólörömöt”, mindjárt háromszor is! Így, aki ekkor toppant be a DVTK stadionjában, az rögtön úgy érezhette, hogy 0-2-ről 3-2-re fordított a Bekő-legénység…

Mivel a tabella utolsó helyére visszacsúszott csapatukban ezúttal sem tudtak örömöt lelni a borsodi fanatikusok, így önmaguk szórakoztatására még hullámzással is megspékelték a lelátói hangulatot. Nézze meg a felvételeket!


Fotók:


Videók:

Amíg élek én:

Érik a szőlő:

Amióta csak meccsre járok:

Gól nélküli gólöröm:

Hullámzás:

A mérkőzés összefoglalója:

Edzői nyilatkozatok:
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s