„Összességében örülök a megszerzett három pontnak”

Akt.:
"Összességében örülök a megszerzett három pontnak"
"Összességében örülök a megszerzett három pontnak" - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „Többet hoztunk ki magunkból, mint az előző mérkőzésen” – nyilatkozta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni, 2-1-es győzelemmel zárult hazai bajnoki után.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt végig uraltuk, a gólokon kívül is voltak lehetőségeink. A második félidő elején növelhettük volna az előnyt, de sajnos ezek a helyzetek nem végződtek góllal. Az utolsó fél órában magunkra húztuk a Honvédot, aki egy ívelősebb futballba kezdett, amellyel a saját 16-osunkra szorított be bennünket. Összességében örülök a megszerzett három pontnak, többet hoztunk ki magunkból, mint az előző mérkőzésen, és remélem, hogy a következőn még többet fogunk, megpróbálunk felzárkózni a középmezőnyhöz.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): – A meccs elejétől fogva próbáltunk kezdeményezni, de egy óriási hibából kaptunk egy gólt, a védők nem léptek ki az emberre. Mi hoztuk össze a második hazai gólt is, ilyen hibát még a kölyök futballban sem lehet elkövetni, és ezzel óriási előnyt adtunk ellenfelünknek. A szünetben strukturális változásokat hajtottunk végre, megszereztük a szépítést, de sajnos már nem tudtuk kihozni a mérkőzést döntetlenre.BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Bp. Honvéd 2-1 (2-0)

Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 21. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szombaton 15.00-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!