DVTK vs. Bp. Honvéd – A lefújásig a helyén maradna Lipták

Akt.:
Lipták Zoltán
Lipták Zoltán - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A szombati Diósgyőri VTK – Bp. Honvéd bajnokin a piros-fehérek védője Lipták Zoltán nehéz meccset és hazai győzelmet vár.

Amint azt a Egervári Sándor vezetőedző a pénteki sajtótájékoztatón elmondta: pénzbüntetést kapott a védő, Lipták Zoltán azért, mert a játékvezetőnél hevesen reklamált (ami meg van tiltva), s ezzel felesleges sárga lapot gyűjtött be a 92. percben, de maga a szakember is befizetett egy bizonyos összeget a közös kasszába, mert ő is foglalkozott a partjelzővel a találkozó egy időszakában.


DVTK vs. Bp. Honvéd - Ön mit tippel a mérkőzésre?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lipták Zoltán: – Minden szempontból nagyon nehéz mérkőzés lesz a hétvégi. Ahogyan sajnos mi, úgy a Honvéd is vereséggel kezdte a szezont, vagyis biztos, hogy ők is nagyon szeretnének pontot, pontokat szerezni. Nekünk hazai pályán más célunk nem lehet, mint a győzelem, amiért mindent meg fogunk tenni. Felcsúton a meccs végén, amikor már csak pár perc volt hátra, amikor futottunk az eredmény után, előre mentem, megpróbáltunk még mindent. Reméljük, hogy most majd nem kell ugyanígy tenni, jobb lenne, ha a lefújásig a helyemen maradhatnék, ami azt jelentené, hogy nyertünk.
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s