DVTK vs. Birkirkara: Vonatos hazaút Debrecenből

Akt.:
DVTK vs. Birkirkara: Vonatos hazaút Debrecenből
Debrecen, Miskolc – Azoknak a drukkereknek, akik nem kocsival szeretnének utazni a jövő heti, debreceni EL meccsre, a DVTK a hazautazásra vonat indítását szervezi.

A szerelvény a meccs napján (július 3-án) 24.00-kor indulna Debrecenből Miskolcra (2000 forintért lehet erre a jártra jegyet váltani).

A diósgyőri klub kéri a szurkolókat, hogy a részvételi szándékukat az alábbi űrlapon jelezzék >>> (A regisztráció nem jelent automatikus jelentkezést a vonatra.)

Amennyiben a jegyvásárláshoz már készített egy listát, azt elküldheti a vonat@dvtk.eu e-mail címre és nem kell egyesével regisztrálnia, ebben az esetben is jelöljék a felszállás helyét.

Fontos tudnivaló, hogy a Debrecenbe történő vonat utat mindenkinek egyénileg kell megszerveznie.

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)


DVTK vs. Birkirkara – A neten hamarabb lehet jegyhez jutni

Miskolc – Valószínűleg senki nem fog lemaradni a DVTK ,,hazai” meccséről, mert nagy a Nagyerdei stadion. tovább »

DVTK vs. Birkirkara – Jegyinformációk a debreceni meccsre

Július 3-án 20 óra 30 perckor, Debrecenben, a Nagyerdei stadionban fogadja a DVTK a máltai Birkirkara FC-t, az Európa Liga 1. fordulójában. A mérkőzést már 1500 Ft-os belépő megváltásával is láthatják szurkolóink! tovább »