DVTK vs. Birkirkara: Fél kilenckor kezdődhet a debreceni

Akt.:
DVTK vs. Birkirkara: Fél kilenckor kezdődhet a debreceni
Nyon, Miskolc – A DVTK-t a nyoni sorsoláson Szabó Tamás ügyvezető és Árki Gábor sportigazgató képviselték.

Az Európai Labdarúgó Szövetség központjában, a svájci Nyonban hétfőn megtartott nemzetközi kupák sorsolásán a Diósgyőri VTK-t a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, Szabó Tamás, valamint Árki Gábor sportigazgató képviselte.

– Azt nem mondhatjuk, hogy a sorsoláson a Fortuna ellenünk volt, a kazah Karagandit szerettük volna elkerülni, ez sikerült, és ha továbbjutunk, akkor a második körben is olyan csapatot kaphatunk, amelyik ebben a mezőnyben nem számít nagyágyúnak. De ez csak a sorsolás volt, a meccsek a pályán dőlnek el, és ott minden csapat keményen harcol, függetlenül attól, hogy kinek milyen esélyeket adtak előzetesen – válaszolta az Észak-Magyarország megkeresésére Szabó Tamás, aki arra a kérdésre, hogy sikerült egyeztetni a máltai csapat képviselőivel, a következőket mondta: – Természetesen találkoztunk, névjegykártyát cseréltünk, és megkezdtük az egyeztetéseket a meccsekkel kapcsolatban. Konkrétumokról egyelőre nem tudok beszámolni, arról tájékoztattuk a birkirkarai klubot, hogy a július 3-ai meccset, Debrecenben valószínűleg 20.30-kor fogjuk kezdeni, két ok miatt: egyrészt, mert az egyik tévés társaság élőben akarja közvetíteni, másrészt azért, mert azzal is kell számolnunk, hogy hétköznap lévén, a munkaidő letelte után Miskolcról oda is kell érni a meccs helyszínére a DVTK drukkereknek.

Szabó Tamás elmondása szerint 1-2 napon belül nem csak a pontos kezdési időpontot, hanem a jegyárakat is közzé teszik majd, és reményei szerint arra is rövid időn belül tud majd válaszolni, hogy a máltai meccsre bérelt géppel utazik-e csapat, amelyen esetlegesen a repülőjegy megfizetése ellenében drukkereknek is juthatnak helyek.

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)

ÉM-BCS


Ön szerint a Diósgyőri VTK vagy a máltai Birkirkara FC jut tovább az EL első selejtezőköréből?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kapcsolódó cikkek:

DVTK: moldáv vagy bolgár csapat lehet a következő ellenfél

Amennyiben továbbjut a DVTK az Európa Liga első fordulójában a máltai FC Birkirkara ellenében, akkor Moldávia vagy Bulgária lehet a következő úti cél. tovább »

DVTK: Nem lesz hangulattalan a máltai túra

A máltai Premier League második helyezett Birkirkara FC csapatával mérkőzik az Európa Liga első selejtező fordulójában a DVTK együttese. tovább »

EL-sorsolás: Nem voltak szomorúak Sivicék

Miskolc – Sivic Tomislav kívánsága bejött: a máltai Birkirkarát kapta az EL-ben a DVTK. tovább »

Európa Liga: Máltai ellenfelet kapott a Diósgyőr

Az FC Birkirkara ellen játszik a DVTK az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. A mérkőzésekre július 3-án és 10-én kerül sor. tovább »
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek