DVTK vs. Békéscsaba – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A DVTK vs. Békéscsaba (2-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Bekő Balázs és Zoran Spisljak értékelte a látottakat.

Bekő Balázs: – Végig domináltuk ezt a mérkőzést, nagyon akartuk a győzelmet, nagyon sokat tettünk érte. Amennyit a pálya talaja megengedett, azt próbáltuk kihozni, gördülékenyen játszani, helyzeteket kidolgozni. Ez megmutatkozott gólokban is, a ,,hét szűk esztendőnek” vége, örülünk, hogy örömet tudunk szerezni a szurkolóinknak, és magunknak is. Az biztos, hogy futball nélkül ezt a Békéscsabát nem lehetett volna feltörni, nagyon védekeztek, és nagyon hátul, amit jónak tartok, az az, hogy a kontráikat is el tudtuk fojtani.

Zoran Spisljak: – Gratulálok a Diósgyőrnek a három pont megszerzéséhez. Nagyon kiegyenlített meccs volt, az első félidőben, az első percben kis szerencsével vezetést szerezhettük volna, de a kapus jól olvasta a játékot. Utána stabilan védekeztünk, nem adtunk nagy terület az ellenfélnek, de egy kipattanó labdára nem értünk oda, ezzel vezetett a DVTK, 1-0-ra. A második játékrészben is igyekeztünk megnyomni a játékot, közelebb kerülni a kapuhoz, de közben fellazultunk, ezt kihasználta a hazai csapat. Nehéz volt, és amikor emberhátrányba kerültünk, még nehezebb lett, de nem adtuk fel, ekkor sem. Sajnos, nem tudtunk pontotokat szerezni, de sokat tanultunk ebből a mérkőzésből.


Labdarúgó NB I – A sereghajtó ellen szakította meg rossz sorozatát a Diósgyőr
Miskolc – A Diósgyőr hazai pályán 2-0-ra legyőzte a sereghajtó Békéscsaba együttesét szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában, ezzel megszakította hat mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatát.


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Békéscsaba 2-0 (1-0)
Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a DVTK a Békéscsaba csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.