DVTK vs Balmazújváros – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Horváth Ferenc és Bódog Tamás kézfogása a mérkőzés előtt
Horváth Ferenc és Bódog Tamás kézfogása a mérkőzés előtt - © Fotó: Homoky György
Balmazújváros, Debrecen, Miskolc – A DVTK vs. Balmazújváros (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Bódog Tamás és Horváth Ferenc értékelte a látottakat.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK ): – Csalódás, nagy csalódás. Mindenkinek. Abszolút megérdemelt a Balmazújváros sikere. Formán kívüli játékosokat láttunk, a meccs alapján nem érdemeltünk pontot. A végén peches dolog 11-essel kikapni, de az átütőerő nulla volt. Nem bántom a játékosokat, három meccset nyertünk, de mozgás nélkül, agresszivitás nélkül nem lehet játszani. Gratulálok az ellenfélnek.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Horváth Ferenc (Balmaz Kamilla Gyógyfürdő): – A találkozó során végig azt gondoltam, ahogy az a csapat, amelyik az első 12 percben háromszor állt a kapussal szemben, és nem ér el gólt, az nem érdemel győzelmet, de rám cáfoltak a fiúk, az utolsó percig mentek a győzelemért. Úgy vélem, hogy a helyzetek száma alapján megérdemeltük ezt a sikert. Annak is örülök, hogy játékban feljavultunk, az a Balmazújváros volt a pályán, amelyik hetekkel ezelőtt. Büszke vagyok a játékosokra, hogy ilyen teljesítményt nyújtottak.


Balmazújváros, Debrecen, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Balmazújváros együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 15.30 órától Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdar...