DVTK: Volt még két kiszemelt játékos

DVTK: Volt még két kiszemelt játékos
DVTK: Volt még két kiszemelt játékos - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A DVTK nemrégiben két új futballistát igazoltak, a csatár Novothny Somát, illetve a középpályás James Manjrekart, és lapunk úgy értesült, hogy hétfőn, az átigazolási szezon utolsó napján akár még további módosulások is lehetnek a keretben.

Információink szerint még két játékos esetében folytak tárgyalások a DVTK és az adott klub között, ám az egyik fővárosi egyesülettel – ahonnan, akitől a Diósgyőr támadót szeretett volna igazolni – nem sikerült megegyezni és végül a másik remélt tranzakció sem a várt eredményt hozta, így most már bizonyos: a téli holtszezon­ig hátralévő bajnoki-, illetve kupatalálkozó(ka)t a rendelkezésre álló futballistákkal vívja meg az Avas-aljai alakulat.

ÉM


DVTK vs. Újpest – Egy jól sikerült hosszabbítás

Miskolc – A DVTK a négy héttel ezelőtti, Videoton elleni bajnoki fordítottját játszotta így ünnepelhetett. tovább »

DVTK vs. Újpest – A diósgyőri eufória fotókon és videókon

Miskolc – Akik ott voltak szombat este a Diósgyőri stadionban, azoknak valószínűleg örökké emlékezetes marad a DVTK – Újpest meccsélmény, főként a mérkőzés utolsó percei. A gólok utáni hatalmas hangrobbanásokat még kilométerekkel a stadiontól is hallani lehetett, a meccs utáni fieszta pedig hátborzongató volt. Összegyűjtöttük több, mint 200 fotót, valamint tucatnál is több videót a Diósgyőr – Újpest bajnoki varázslatos hangulatáról. tovább »

DVTK vs. Újpest – Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja?

Miskolc – Igaz, nem brillírozott a Diósgyőri VTK csapata, de hősiesen küzdött, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a 6 perces hosszabbításban fordították meg a mérkőzést az Újpest ellen. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja? tovább »

DVTK vs. Újpest – Videó: Perceken belül két hangrobbanás Miskolcon

Miskolc – Szavakkal leírhatatlan milyen hangulat uralkodott szombaton este 8 óra körül a Diósgyőri stadionban, ezért nem is próbálkozunk vele. Íme a DVTK – Újpest mérkőzés utolsó 5 perce gólörömökkel, hangrobbanásokkal, fantasztikus szurkolással! tovább »

DVTK vs. Újpest – Videó: Fantasztikus ünneplést rendeztek a szurkolók

Miskolc – A szurkolótábor és a csapat újra egymásra talált a DVTK – Újpest mérkőzésen, a parádés hajrá és a hihetetlen győzelem után pedig következett a meccs utáni fieszta. Volt “Amíg élek én”, “Hé, Fiúk!” és természetesen az “Érik a szőlő” is. Nézze meg Ön is a videókat! tovább »Sporthírek


hirdetés
hirdet�s