DVTK: Véget ért a szlovákiai edzőtábor

Biatlonozással zárult a szlovákiai edzőtábor
Biatlonozással zárult a szlovákiai edzőtábor - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – Sílövészettel zárult a szlovákiai edzőtábor a DVTK labdarúgói számára.

Szerda délelőtt kisebb csapatokra bontva mérkőztek meg egymással a játékosok, majd az ebédet követően elindultak hazafelé.

Az előző napokhoz hasonlóan a szlovákiai edzőtábor utolsó napja is kora reggeli tó körüli futással indult, majd a reggelit követően a sífutásban már jártas labdarúgók biatlonban is kipróbálhatták magukat.

Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója kijelölte az ötfős csapatokat, majd kezdődhetett a verseny, melyben öt kört kellett teljesíteni.

edzotabor_biatlon21Fotó: dvtk.eu/Szabó Krisztián

Minden kör végén egy-egy csapattag lőhetett. Ha hibázott, akkor büntetőkörök következtek számára, a társai pedig addig nem indulhattak el, amíg a büntetését nem teljesítette.

edzotabor_biatlon11Fotó: dvtk.eu/Szabó Krisztián

Az ebédet követően 12 órakor elindult hazafelé a csapat, akikre a DVTK Edzőközpontban még vár egy tréning szerda este, melyen a változatosság kedvéért ismét futni fognak.

A következő napokban már előkerül a labda is, hiszen vasárnap 11 órától a DVTK hazai környezetben fogadja az MŠK Rimavská Sobota gárdáját az év első felkészülési mérkőzésén.

Forrás: dvtk.euSífutó edzésen vettek részt a DVTK labdarúgói
Miskolc - Kedden délelőtt ismét komoly terhelést kaptak a DVTK labdarúgói, akik a reggeli futást követően sífutó edzésen vettek részt a szlovákiai Csorba-tó mellett helyet kapó első téli edzőtáborban. Bár a játékosok eleinte kissé nehezen ismerkedtek meg a számukra némiképp szokatlan sportággal, a ...

DVTK: Elkezdődött a szlovákiai edzőtábor
Miskolc - A nyári felkészülési időszakhoz hasonlóan az orvosi vizsgálatok és néhány nap közös munka után ezúttal is futótáborba vonultak a DVTK labdarúgói. A csapat vasárnap délután rendben megérkezett a Magas-Tátrába, ahol Bódog Tamás vezérletével kezdetét is vette a munka. A DVTK játékosai ...