DVTK: Ultrák nélkül Balmazújvárosban?

Akt.:
könnyen lehet, hogy a diósgyőri ultrák nélkül rendezik meg a meccset Balmazújvárosban
könnyen lehet, hogy a diósgyőri ultrák nélkül rendezik meg a meccset Balmazújvárosban - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Amint arról a héten nem is egyszer írtunk: mindössze 306 Diósgyőr-szurkoló láthatja élőben a helyszínen a hétvégi összecsapást, ugyanis a vendéglátó klub a stadion kicsi befogadóképessége miatt csupán ennyi tikettet tud, tudott biztosítani a vendégdrukkereknek.

Emiatt a jelen állás szerint a piros-fehér ultrák nem lesznek benn a balmazújvárosi stadion vendégszektorában, ők ugyanis nem az interneten szoktak bilétákat vásárolni, ahol másfél óra alatt elfogyott a rendelkezésre álló keret.

A diósgyőri klub arra kéri a szurkolókat, jegy nélkül senki se induljon útnak, inkább nézze a meccset a Szinva-teraszon az ottani óriáskivetítő előtt. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Diósgyőri VTK mérkőzésről élőben tudósítunk a 18 órától a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.

Eközben a balmazújvárosi klub az alábbi felhívást tette közre:

balamzujvaros_kozlemeny

Ön szerint mi lesz a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Diósgyőri VTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...


Lipták Zoltán, Dejan Karan és Busai Attila tiszta piros szerelésben
Miskolc - Hosszú szünet után ismét tiszta piros szerelésben lép pályára a Diósgyőri VTK labdarúgó csapata szombaton. Balmazújvárosban az új harmadik számú mezt viselik majd Lipták Zoltánék, mely már megvásárolható a DVTK Shopban és a webshopban is. [poll id="1481"]


hirdet�s