DVTK: Ugraiért még nem jelentkeztek

Ugrai Roland a válogatottban is jól játszott
Ugrai Roland a válogatottban is jól játszott - © Fotó: MLSZ
Miskolc – Bódog Tamástól, a DVTK szakmai igazgatójától rákérdeztük arra, hogy a válogatottban jól bemutatkozó Ugrai Roland (akinek 2019. június 30-ig szól a szerződése) iránt lett-e kereslet, érdeklődés, esetleg annyira, hogy már a télen értékesítheti a klub.

– Örülünk annak, ahogyan „Ugi” játszott a válogatottban, igazán parádés volt, azzal a dinamikával, azzal a képességgel, ami neki van – szögezte le Bódog Tamás. – Az elmúlt meccsek legjobb embere volt, van ereje, van benne lendület, de ez természetesen nem jöhetett volna létre, ha nincs mögötte az a csapat, amelyik ehhez hozzásegítette. Természetes, ha valaki jól játszik, kiemelkedik, azért be fognak jelentkezni, más kérdés, hogy milyen összegű ajánlat fog érkezni. Pillanatnyilag nem érkezett. Ha eljutunk odáig, lehet majd róla beszélni.

ÉM-MINagy Ádám, Németh Krisztián, Stieber Zoltán, Kádár Tamás, Szabó János, Dibusz Dénes, Böde Dániel és Márkvárt Dávid (b-j), a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a Himnuszt éneklik, miután barátságos mérkőzésen legyőzték Costa Rica csapatát a budapesti Groupama Arénában 2017. november 14-én. Magyarország-Costa Rica 1-0.
Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a világbajnoki résztvevő Costa Rica csapatát idei utolsó mérkőzésén a Groupama Arénában. Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány együttese a 36. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját Nikolics Nemanja, az MLS gólkirálya révén. A ...