Helyi közélet

2011.07.06. 11:02

Botrányos! 56 lyuk a 100 milliós téren!

Miskolc - Szétgányolták a hat esztendeje közel 100 millió forintért felújított sportcsarnok előtti teret - jelezték Olvasóink. A téren 56(!) darab lyukat fúrtak le tönkretéve a díszkövet.

Miskolc - Szétgányolták a hat esztendeje közel 100 millió forintért felújított sportcsarnok előtti teret - jelezték Olvasóink. A téren 56(!) darab lyukat fúrtak le tönkretéve a díszkövet.Generali Aréna előtti teret 2005-ben közel 100 millió forintért újították fel.

Most a tér háborús övezetet idéz: ugyanis 56 darab lyukat fúrtak le a díszkőbe. Az üggyel kapcsolatban több kérdés is felmerül, ám elsőként az, hogy egyáltalán helyre lehet-e állítani az eredeti állapotot és mennyiért? Ugyanis, ha csak egy lyuk - amelynek mélysége a fél méterhez van közelebb, mint a 10 centihez - is ott marad, akkor a tér ezen a télen biztos, hogy tönkre megy a befolyt, majd megfagyott csapadékvíztől. Ki lehet a felelős, ki fizeti meg a károkat?

A téren tapasztalható botrányos állapottal kapcsolatban megkerestük Dobos Tímeát, Miskolc város szóvivőjét, aki gyors választ ígért szerdán délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában