DVTK: Távozik Bódog Tamás

Akt.:
Távozik Bódog Tamás
Távozik Bódog Tamás - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A Diósgyőri VTK hétfőn felbontotta a szerződést a klub szakmai igazgatójával, Bódog Tamással.

A Diósgyőri VTK tavaszi gyenge eredményei után a kiesés szélére sodródott az NB I-es csapat, ezután döntött úgy a klubvezetés, hogy váltani kell és hétfőn reggel menesztették Bódog Tamást.

Szerződést bontott a DVTK Bódog Tamás vezetőedzővel. A döntést a sikertelen szereplés miatt hozta meg a klubvezetés. A DVTK a tavaszi szezonban csak egyszer tudott nyerni, és kiesett a Magyar Kupából. A DVTK az OTP Bank Liga 9. helyén áll, 2 pontra a kiesést jelentő 11. helytől. A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását. Köszönjük Bódog Tamás eddigi munkáját. Szakmai karrierjéhez sok sikert kívánunk!”

– olvasható a DVTK hétfői közleményében.

Ki lesz az utód?

Bódog Tamás utódjaként a két diósgyőri Benczés Miklós és Vitelki Zoltán is felmerült, de információink szerint Benczés Miklós nem vállalta el a felkérést, valamint a klub utánpótlásánál dolgozó Zsivóczky Gyula is benne van a kalapban.

A várhatóan a Diósgyőri stadion csütörtöki tesztmérkőzésére Miskolcra érkező spanyol trió (Fernando, Gallardo, Luque) is szóba kerülhet, közülük is Fernando, akinek megvannak a szükséges edzői papírjai.

– BOON –