DVTK: Takács Tamás a DVSC-hez igazolt

Akt.:
Dr. Róka Géza a DVSC klubigazgatója és Takács Tamás
Dr. Róka Géza a DVSC klubigazgatója és Takács Tamás
Debrecen, Miskolc – A diósgyőri klub és a labdarúgó is kedvező ajánlatot kapott, ezért Takács Tamás Debrecenben folytatja pályafutását.

Takács Tamás 2014 nyarán Szigetszentmiklósról érkezett Diósgyőrbe, és az azóta eltelt másfél évben 38 bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett.

A 196 centi magas támadóval négyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA.

– Az utóbbi időben főleg csereként játszottam, és akkor is szélen – mondta a dvsc.hu-nak Takács Tamás. – Az igazi posztom csatár, és bár szeretek szélen is futballozni, de messzebb vagyok a kaputól, így nehezebb a gólszerzés is. Ettől függetlenül próbáltam maximálisan segíteni a csapatot, de sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy az előző idényben. Tudom, hogy emiatt a Loki-szurkolók közül többen kétkedve fogadják az érkezésemet, de ez csak plusz motivációt jelent számomra. Maximálisan bízom magamban, próbálom a csapatot segíteni a sikerekhez. Már túl vagyok az első edzésen is a DVSC-ben, a csapattársak nagyon segítőkészek voltak. A szerb játékosokat ismerem, így nem kerültem teljesen idegen közegbe. Remélem, a többiekkel is hamarosan összebarátkozom.Sporthírek


hirdetés


hirdet�s