DVTK: Pénzbüntetést kaptak a játékosok

Akt.:
Pénzbüntetést kaptak a diósgyőri focisták
Pénzbüntetést kaptak a diósgyőri focisták - © Fotó: Homoky György
Ahogy arról korábban hírt adtunk, a szerdai napon a Diósgyőri VTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Dudás Hunor találkozott és szót ejtetett Sisa Tiborral, DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzőjével a múlt szombati Kaposvár elleni bajnokin elszenvedett 1-0-ás vereség miatt.

A találkozójuk után Dudás Hunor az Észak-Magyarország érdeklődésére a következőket mondta:

– Nem egy rendkívüli találkozó, megbeszélés volt ez a mostani, hiszen rendszeresen beszélgetünk a mérkőzésekről. Ezen megbeszélést követően az a döntésünk született a Kaposvár elleni mérkőzésen látottakkal kapcsolatban, hogy felnőtt keret minden tagját, nem csak azokat, akik pályára léptek vagy kispadon ültek, hanem mindenkit pénzbüntetésre sújtunk. Mindezt figyelmeztetésnek szánjuk, mivel többet várunk annál, mint amit mostanában nyújtottak a játékosok. Igyekszünk minden feltételt biztosítani a zavartalan szakmai munkához, a játékosoktól pedig azt várjuk el, hogy mindenkor a maximumot nyújtsák. Reméljük, hogy az őszi szezon végéig más egyéb döntést nem kell hoznunk, bővebb szakmai értékelést pedig a szezon végén fogunk tartani Sisa Tibor vezetőedzővel.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy a pénzbüntetés mértéke összegszerűségében mekkora, de Dudás Hunor azt válaszolta, hogy ezt nem kívánják nyilvánosságra hozni,  szeretnék házon belül tartani.

ÉM


Szerdán beszélhetnek Sisa Tiborral

A labdarúgó NB I 12. fordulójában szombaton a Kaposvártól kapott ki a hazai pályán 1-0-ra a Diósgyőr. A nem várt, kellemetlen vereséget követően a szurkolók egy része változtatásokat sürgetne a klubvezetés részéről.

Halott labdából extra pontok

A labdarúgó NB I 12. fordulójában szombaton délután a Kaposvári RFC-t fogadta a Diósgyőri VTK.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek