DVTK: Nono vs. Bódog – Beindult az adok-kapok

Akt.:
Bódog Tamás nem számol a jövőben Nono Villarral
Bódog Tamás nem számol a jövőben Nono Villarral - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Fegyelmi okok miatt Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója szabadlistára tette a Diósgyőr spanyol középpályását, Nono Villart, amely nagy port kavart.

Amint arról már beszámoltunk, Bódog Tamás primadonnának nevezte Nono Villart és közölte, hogy nem számol vele a továbbiakban a DVTK-nál. A szabadlistára tett spanyol focista az alábbi Instagram bejegyzésben reagált az őt ért vádakra:

nono_instagram1

Rend és fegyelem – Bódog válasza

Bódog Tamás, a klub honlapján válaszolt Nono Villar bejegyzésére.

– Azt gondolom, minden csapat belügye, ami az öltözőben és az edzéseken történik, azonban ezúttal nem mehetek el szó nélkül Nono tegnapi megnyilvánulása mellett – mondta el Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. – Volt játékosom valószínűleg félreértette döntésem indokait (bár a beszélgetésen volt jelen tolmács), bár ez nem meglepő, mivel másfél év magyarországi tartózkodása alatt minimális energiát sem fordított a magyar vagy az angol nyelv elsajátítására. Persze tudom, én is megtanulhattam volna a 9 hónap alatt spanyolul.

Felfogásomtól azonban teljesen idegen az olyan hozzáállás, amikor valaki csak a szerződése aláírásakor profi, de azt követően, amikor teljesíteni kell, már nem az. Álprofiságra vall, amikor egy labdarúgó népmesei hőst akar csinálni magából. 9 kilogram plusszal futballozik, közben azt írja, hogy mindent megtesz a klubért. Szó nélkül felveszi a pénzét, de a kifejezés, hogy teljesítmény, távol áll tőle.

Amióta a DVTK alkalmazásában állok, Nono fegyelmezetlenségeivel többet kellett foglalkoznom, mint az egész csapatéval együttvéve. A játékostárs lerúgása edzés közben, a másodosztály elleni harc során kiállítás a Haladás ellen, a büntetések figyelmen kívül hagyása és az arrogancia, mind-mind ilyen.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az elmúlt heti csapatépítő program keretében lezajlott edzést szó nélkül befejezte, ráadásul csak azt követően jött oda hozzám, amikor erre felszólítottam. Ilyet egyetlen munkahelyen sem tehet meg egy alkalmazott.

Bár Nono számára valószínűleg az a normális, hogy azt csinál, amit akar, mindez az én szótáram szerint fegyelmezetlenség, mivel ez a munkahelye!

Azt pedig ma is vallom, hogy az én csapatomban kivételezésnek nincs helye, minden labdarúgónak be kell állnia a sorba. A rend és fegyelem mindennek az alapja.

Nono további pályafutásához őszintén sok sikert kívánok! – zárta Bódog Tamás.Bódog Tamás: "Primadonnára nincs szükségem" - Szabadlistára került Nono
Miskolc - Megfelelő ajánlat esetén távozhat a DVTK spanyol középpályása, Nono Villar. Az okokról Bódog Tamás szakmai igazgató nyilatkozott. - Nono fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a dvtk.eu-nak. - Hiába zseniális labdarúgó,...