DVTK: Nem változik a kosármeccs kezdése

Akt.:
DVTK: Nem változik a kosármeccs kezdése
Miskolc – Egy időben két meccset rendeznek majd a Miskolc Városi Szabadidőközpontban szombaton, a jégkorong Magyar Kupa döntőjét a jégcsarnokban, valamint felnőtt női élvonalbeli kosárlabda meccset a városi sportcsarnokban.

Szinte egy időben. Ugyanis a hoki meccs 17.15-ös kezdése után negyedórával későbbre, 17.30-ra van kiírva az Aluinvent-DVTK – Ceglédi EKK kosár találkozó. Felmerült, hogy utóbbi összecsapás időpontját esetleg megváltoztatják, de a diósgyőri klub tájékoztatása szerint ehhez a Pest megyei gárda hozzájárulása is szükséges, és az ő álláspontjuk az volt, hogy két nappal a bajnoki előtt, amikor az utazást, az étkezést is megszervezték, és a heti edzéstervüket is úgy építették fel, hogy 17.30-kor kezdődik az összecsapás, nem lenne jó módosítani a kezdést.

ÉMA piros-fehérek a lila-fehérekkel csatáznak szombaton este
Miskolc - Szombaton este a miskolci jégcsarnokban: DVTK Jegesmedvék – Újpesti TE Magyar Kupa-döntő. Szerdán későn este ért véget a Magyar Kupa elődöntőjének fővárosi párharca. Az Újpesti TE meglepetésre hosszabbítás után 5-4 (0-2, 2-0, 2-2, 0-1) arányban nyert a MAC Budapest vendégeként, ezzel pedi...