DVTK: NB I-es meccs Balatonfüreden a Magyar Kupában

Akt.:
Csorna után Balatonfüred következik Liptákék számára a Magyar Kupában
Csorna után Balatonfüred következik Liptákék számára a Magyar Kupában - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Az NB I 7. helyén álló DVTK a Balaton partján, az NB III-as Balatonfüred otthonában lép pályára 15 órától a Magyar Kupa 2. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk.

A piros-fehérek már kedden elindultak a Dunántúlra, és Tapolcán töltötték az éjszakát. A kupakirándulásra többen nem tartottak a csapattal: itthon maradt a sérült Husic, Ho-Young, Griffiths, Nikházi és Koman, James izomfáradtság miatt nem utazott, de nem vitte magával a Bekő Balázs vezetőedző által irányított stáb Németh M.-et, Tamás M.-et, illetve a térdműtéten átesett – s így várhatóan 2–3 hetet kihagyó – Antal kapust sem.


Ön mi tippel a Balatonfüred - DVTK Magyar Kupa mérkőzésre?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Nem szabad lebecsülni

– Egy kupameccsnek sajátos hangulata van, minden más mérkőzéstől különbözik – mondta lapunknak Bekő Balázs. – Ráadásul most még abban a szakaszban vagyunk, amikor egy találkozó dönt, ezért semmiképpen sem szabad könnyedén venni, lebecsülni az ellenfelet. Azon nem is érdemes vitatkozni, hogy komolyan vesszük, mert ugyanúgy állunk hozzá, mint akármelyik NB I-es meccshez. Mennyiben játszik szerepet már most, akár felállásban, akár másban a hét végi, Honvéd elleni összecsapás? Két teljesen más mérkőzésről beszélünk, egyelőre nem is szeretnék azzal foglalkozni, mert a feladatok sorában most ez a balatonfüredi következik, erre figyelünk, erre koncentrálunk, és szeretnénk továbbjutni.

A DVTK tervezett kezdőcsapata: Rados – Okuka (Eperjesi), Lipták, Kovács Nemes – Bacsa, Egerszegi, Kitl, Barczi – Bognár (Novothny) – Grumic.

ÉM-MI