DVTK: Lippai és Halgas is marad

Lippai Ákos még két évig a DVTK játékosa lesz
Lippai Ákos még két évig a DVTK játékosa lesz - © Fotó: Homoky György
Lippai Ákos és Halgas Tibor még két esztendeig a piros-fehérek játékosa lesz. De nem csak velük született egyezség.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor csütörtökön megkezdte a tárgyalásokat azokkal a játékosokkal, akiknek e hónap végén lejár a szerződésük, és közülük kettővel meg is állapodott, így Lippai Ákos és Halgas Tibor még két esztendeig a piros-fehérek játékosa lesz. De nem csak velük született egyezség.

Dobos Attilával és Budovinszky Krisztiánnal is leültünk, mert bár mindkettőjüknek érvényes szerződésük volt, szerepelt ebben egy olyan pont, amely szerint az első osztályba jutás esetén tárgyalnunk kell néhány dologról – mondta Dudás Hunor. – Velük is dűlőre jutottunk, tulajdonképpen új szerződést fogunk kötni, Dobos 2 évre, Budovinszky pedig 1+1 évre fog aláírni.

Nagy Tamás sem veszett el

Nem veszett el Nagy Tamás, a diósgyőriek fiatal védője, aki az első edzésen nem volt jelen, és sem az ügyvezető, sem pedig Szentes Lázár szakmai igazgató sem tudott a hollétéről. Mint kiderült: igazoltan volt távol a labdarúgó, aki ennek okát Sztavinovszki Botond technikai igazgatónak jelezte.

– Az utolsó vizsgám tudtam le szerdán, ezért nem volt ott az első edzésen – válaszolta Nagy Tamás, aki érdeklődésünkre azt is elárulta, hogy hol volt jelenése: – Egerbe járok a tanárképző I. évfolyamán vagyok túl, mint testnevelés szakos, fociedző hallgató.

ÉM-BCS


ÉM interjú Dudás Hunorral, a DFC Kft. ügyvezetőjével

Szerkesztőségünk vendége volt szerdán Dudás Hunor, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője.

Granát elköszönt, 13-an edzettek

Miskolc, Diósgyőr – Az NB I-es labdarúgócsapatok közül utolsóként, szerdán a DVTK is megkezdte a felkészülést.

VIII. Király Kupa: a Diósgyőr is meghívást kapott

Szombathely – Nyolcadik alkalommal kerül sor a Király Kupa labdarúgó-tornára a Király Sportlétesítményben. A Haladás mellett idén a Diósgyőri VTK, a cseh Znojmo és az osztrák Oberwart vesz részt a viadalon. – számolt be róla a kiralysportletesitmeny.hu.

Elkészült a labdarúgó NB I őszi menetrendje

Budapest  (MTI) – A címvédő Videoton FC a Siófok otthonában lép pályára, az ezüstérmes Paks pedig a kupagyőztes Kecskemétet fogadja a labdarúgó Monicomp Liga 2011/12-es szezonjának július közepén sorra kerülő első fordulójában.